Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Zelfs na mijn verhuizing naar Brabant, kom ik nog steeds regelmatig bij Francis in de praktijk. Na een sessie stap ik met een fijn gevoel de praktijk uit en ben ik dankbaar voor de nieuwe inzichten die ik weer heb gekregen. Daarnaast vind ik het fijn dat ik altijd contact kan op nemen als ik vragen over bepaalde situaties heb."

Nick

Al een aantal jaar geleden maakte ik kennis met Francis Bekkers. Tijdens een consult ervaar ik haar als zeer professioneel, zorgzaam en een warme persoonlijkheid. Ik voel mij gehoord. Francis speelt duidelijk in op wat er speelt. Ze voelt sterk aan wat de belangrijkste thema’s zijn voor mijn persoonlijke ontwikkeling (ook al is dit niet altijd waar ik in eerste instantie voor kwam) en gaat met mij de diepte in. Francis geeft mij een gevoel dat ik met alles bij haar terecht kan. Na afloop van een consult heb ik altijd een lichter gevoel waar ik mee verder kan."

Dineke

Een praktijk waar je serieus genomen wordt, er naar je wordt geluisterd en handvatten worden aangereikt om adviezen in praktijk te brengen. Door de positieve benadering en steun van Francis, krijg je vertrouwen in de toekomst. Een hele open, huiselijke en warme praktijk."

Natasja

Zo’n vijf jaar geleden is Francis op mijn pad gekomen. Dit was een periode waarin té veel hooi op mijn vork nam en mijn fysieke klachten verergerde. Francis heeft direct de vinger op de zere plek kunnen leggen. Door coachende gesprekken heeft Francis mij in laten zien dat lichaam en geest onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Door dit besef heb ik keuzes durven maken. In het begin ging ik regelmatig naar Francis, wat resulteerde in meer bewustzijn op emotioneel gebied en daardoor ook een “beter-in-je-vel” zitten gevoel. Door Francis ben ik steviger in mijn schoenen komen te staan. Nu zie ik Francis nog een aantal keer per jaar. Dit “onderhoud” heb ik nodig om mijzelf scherp te houden en om niet terug te vallen in oude patronen. Daarnaast bespreken wij ook mijn spirituele ontwikkeling omdat Francis aanvoelt dat deze er is. Dat zal niet voor iedereen gelden. Na vijf jaar ben ik nog altijd blij ik Francis heb mogen ontmoeten op mijn levenspad. Dat was niet toevallig, daar ben ik van overtuigd.”

Daniëlle

Ik had een paar jaar geleden een paar vervelende vage klachten toen een opdrachtgever mijn het telefoonnummer van Francis gaf. Bij de eerste paar afspraken hebben we veel gepraat over van alles in mijn leven. Nu ga ik om de paar maanden langs om te praten, voor advies en een homeopathische middelen. Ik heb ook andere familieleden het telefoonnummer gegeven en die gaan inmiddels ook regelmatig. Ben echt tevreden met de behandeling!”

Leen

Mijn ervaringen in de praktijk van Francis zijn heel positief! Ik kom hier zeer regelmatig als ik merk dat ik het even nodig heb. Francis zorgt er dan ook voor dat ik zo snel mogelijk terecht kan. De sfeer is heel prettig en de praktijk voelt fijn aan. De praktijk en werkwijze van Francis geven een bepaalde rust. Alleen maar positieve vibes dus!”

Britt

Als hsp’er heb ik mij vaak ongehoord en onbegrepen gevoeld in een wereld waar ego het vaak wint van het gevoel. Het was voor mij een ware verademing toen ik als jonge meid bij Francis de praktijk binnenstapte. Francis houd je een spiegel voor. Soms vertelt ze mij dingen die pas na het consult echt binnenkomen. Mocht je willen gaan werken aan je eigen spirituele zoektocht, dan zou ik zeker aanraden om hier de coaching van Francis voor te volgen! Door de handvaten die ze je biedt, ga je sneller en zekerder door je proces heen. Daarnaast is het prettig om te weten dat er iemand is die begrijpt waar je doorheen gaat. Hierdoor krijg ik meer vertrouwen in mezelf.”

Charlotte

Tien jaar geleden kwam ik, toen ik als 15-jarige vastliep op school, voor het eerst bij Francis. Er ging er een wereld voor me open. Na jaren mijn gevoel te hebben afgesloten, ben ik hierna weer gaan leren ‘voelen’. Dat heeft sindsdien mijn levenspad bepaald. Ik kom om de zoveel tijd bij Francis voor haar liefdevolle begeleiding in de vorm van een coachingssessie of healing. Ik zie het als een soort ‘onderhoudsbeurt’ :-) Hierna voel ik me lichter, dichter bij mezelf en kan ik beter keuzes maken die bij me passen.”

Annelies

Na een zeer ernstig auto ongeluk had ik problemen mijn leven weer op de rit te krijgen. Via via hoorde ik over Balans in Praktijk van Francis Bekkers. Ze heeft me geleerd mezelf te accepteren en om mijn grenzen aan te geven. Ik ben Francis hier nog steeds dankbaar voor en kom jaarlijks bij haar terug voor een check-up!

Ineke

Ook een review achterlaten? Dat kan, vul onderstaande velden in en klik op verstuur.