Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Francis heeft mij heel erg geholpen om dingen beter te kunnen begrijpen en ze snapt precies wat je bedoelt, er wordt naar je geluisterd, geeft je handvatten waar je mee door kan gaan en heeft een goede energie, ben zeer positief en verlaat met een opgelucht gevoel de praktijk.

Emma

Afgelopen weekend voor het eerst bij Francis geweest en het was onwijs fijn. Ik heb veel geleerd en kreeg een heel warm gevoel bij haar. Ik kom zeker terug.

Jody

Het erkennen van emoties, oorzaak+gevolg wat opeens op zijn plek valt en een oprecht luisterend oor, is de grote kracht van lieve Francis! Ik breng sinds mijn jeugd bezoeken bij haar praktijk, verschillend in welke fase van mijn leven ik er behoefte aan heb. Het is een heel fijn en vertrouwd gevoel om iemand zoals haar achter de hand te hebben, die me echt kan helpen met mentale strijden, want hoe sterk je ook bent, voor sommige strijden heb je handvaten nodig!!

Sterre Luna

Super mooi gesprek gehad met francis, Het is een mooi mens, die haar kwaliteiten inzet en dat super doet! Mocht je twijfelen om langs te gaan, dan zeg ik doen! Want het kan erg waardevol zijn! Ik ben ook erg blij dat ik langs ben geweest!

Nigel

Begin dit jaar voor de eerste keer naar Francis gegaan en wat ben ik blij dat ik dat gedaan heb! Zo veel inzichten gekregen, voel me veel lichter en geleerd om mijn gevoel te volgen. Heel fijn om met haar te praten, voel me erg op mijn gemak bij haar. Ondertussen zijn mijn kinderen en meerdere bekenden bij haar geweest en hoor ik niets anders dan positieve verhalen!

Sandra

Francis heeft mij heel goed aangevoeld. Ik zat enorm ‘vol’ en ik had echt dringend hulp nodig om mezelf te resetten en weer inzicht te krijgen in alles. Ik ging naar buiten en voelde mij weer helemaal mezelf. Een soort ‘herboren’. Dankjewel!!!

Angelique

Wanneer ik het echt even niet zie zitten, alles me teveel wordt neem ik contact op met Francis. Tijdens de afspraak praten we en voelt zij meteen aan wat er aan de hand is met mij. Hierna voel ik me al zoveel lichter en ga ik met een grote glimlach de praktijk uit. De energie en nieuwe inzichten die zij mij meegeeft zijn zo fijn waar ik nog lang op kan teren. Ik gun iedereen een jaarlijkse “Francis” behandeling.

Simone

Via via kwam ik terecht bij Francis, ik hoorde veel positieve verhalen over dat Francis zo'n fijne energie heeft. En ik kan je vertellen dit klopt, toen ik binnen kwam voelde het heel vertrouwt. Ik had geen verwachtingen of ideeën wat ik nou precies wilde bespreken maar dit is ook helemaal niet nodig! Francis voelt precies aan waarvoor jij komt en alles komt op zijn plek. Bij mij zijn er zeker nieuwe positieve deuren open gegaan en ik wil in de toekomst nog wat sessies gaan volgen.

Mevrouw S

ANGST!!! Ja dat was ik niet een beetje mijn leven bestond uit bang voor vliegen, bang voor liften, bang voor paniek aanvallen, die er ook waren. Altijd een gevecht met mezelf en hopen dat niemand het merkt. Het beheersten mijn leven. Nu na een paar keer bij Francis geweest te zijn ben ik zo blij om wakker te worden zonder angst en meer te genieten van alles wat je mee mag maken. Heel dankbaar dat ik geholpen ben om van deze angsten af te komen.

Francina

Na een zeer ernstig auto ongeluk had ik problemen mijn leven weer op de rit te krijgen. Via via hoorde ik over Balans in Praktijk van Francis Bekkers. Ze heeft me geleerd mezelf te accepteren en om mijn grenzen aan te geven. Ik ben Francis hier nog steeds dankbaar voor en kom jaarlijks bij haar terug voor een check-up!

Ineke

Tien jaar geleden kwam ik, toen ik als 15-jarige vastliep op school, voor het eerst bij Francis. Er ging er een wereld voor me open. Na jaren mijn gevoel te hebben afgesloten, ben ik hierna weer gaan leren ‘voelen’. Dat heeft sindsdien mijn levenspad bepaald. Ik kom om de zoveel tijd bij Francis voor haar liefdevolle begeleiding in de vorm van een coachingssessie of healing. Ik zie het als een soort ‘onderhoudsbeurt’ :-) Hierna voel ik me lichter, dichter bij mezelf en kan ik beter keuzes maken die bij me passen.”

Annelies

Als hsp’er heb ik mij vaak ongehoord en onbegrepen gevoeld in een wereld waar ego het vaak wint van het gevoel. Het was voor mij een ware verademing toen ik als jonge meid bij Francis de praktijk binnenstapte. Francis houd je een spiegel voor. Soms vertelt ze mij dingen die pas na het consult echt binnenkomen. Mocht je willen gaan werken aan je eigen spirituele zoektocht, dan zou ik zeker aanraden om hier de coaching van Francis voor te volgen! Door de handvaten die ze je biedt, ga je sneller en zekerder door je proces heen. Daarnaast is het prettig om te weten dat er iemand is die begrijpt waar je doorheen gaat. Hierdoor krijg ik meer vertrouwen in mezelf.”

Charlotte

Mijn ervaringen in de praktijk van Francis zijn heel positief! Ik kom hier zeer regelmatig als ik merk dat ik het even nodig heb. Francis zorgt er dan ook voor dat ik zo snel mogelijk terecht kan. De sfeer is heel prettig en de praktijk voelt fijn aan. De praktijk en werkwijze van Francis geven een bepaalde rust. Alleen maar positieve vibes dus!”

Britt

Ik had een paar jaar geleden een paar vervelende vage klachten toen een opdrachtgever mijn het telefoonnummer van Francis gaf. Bij de eerste paar afspraken hebben we veel gepraat over van alles in mijn leven. Nu ga ik om de paar maanden langs om te praten, voor advies en een homeopathische middelen. Ik heb ook andere familieleden het telefoonnummer gegeven en die gaan inmiddels ook regelmatig. Ben echt tevreden met de behandeling!”

Leen

Zo’n vijf jaar geleden is Francis op mijn pad gekomen. Dit was een periode waarin té veel hooi op mijn vork nam en mijn fysieke klachten verergerde. Francis heeft direct de vinger op de zere plek kunnen leggen. Door coachende gesprekken heeft Francis mij in laten zien dat lichaam en geest onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Door dit besef heb ik keuzes durven maken. In het begin ging ik regelmatig naar Francis, wat resulteerde in meer bewustzijn op emotioneel gebied en daardoor ook een “beter-in-je-vel” zitten gevoel. Door Francis ben ik steviger in mijn schoenen komen te staan. Nu zie ik Francis nog een aantal keer per jaar. Dit “onderhoud” heb ik nodig om mijzelf scherp te houden en om niet terug te vallen in oude patronen. Daarnaast bespreken wij ook mijn spirituele ontwikkeling omdat Francis aanvoelt dat deze er is. Dat zal niet voor iedereen gelden. Na vijf jaar ben ik nog altijd blij ik Francis heb mogen ontmoeten op mijn levenspad. Dat was niet toevallig, daar ben ik van overtuigd.”

Daniëlle

Een praktijk waar je serieus genomen wordt, er naar je wordt geluisterd en handvatten worden aangereikt om adviezen in praktijk te brengen. Door de positieve benadering en steun van Francis, krijg je vertrouwen in de toekomst. Een hele open, huiselijke en warme praktijk."

Natasja

Al een aantal jaar geleden maakte ik kennis met Francis Bekkers. Tijdens een consult ervaar ik haar als zeer professioneel, zorgzaam en een warme persoonlijkheid. Ik voel mij gehoord. Francis speelt duidelijk in op wat er speelt. Ze voelt sterk aan wat de belangrijkste thema’s zijn voor mijn persoonlijke ontwikkeling (ook al is dit niet altijd waar ik in eerste instantie voor kwam) en gaat met mij de diepte in. Francis geeft mij een gevoel dat ik met alles bij haar terecht kan. Na afloop van een consult heb ik altijd een lichter gevoel waar ik mee verder kan."

Dineke

Zelfs na mijn verhuizing naar Brabant, kom ik nog steeds regelmatig bij Francis in de praktijk. Na een sessie stap ik met een fijn gevoel de praktijk uit en ben ik dankbaar voor de nieuwe inzichten die ik weer heb gekregen. Daarnaast vind ik het fijn dat ik altijd contact kan op nemen als ik vragen over bepaalde situaties heb."

Nick

Ook een review achterlaten? Dat kan, vul onderstaande velden in en klik op verstuur.